Nyheder

Four Roses løfter sløret for “Small Batch Select”

Four Roses løfter sløret for ny whiskey, der til sommer vil komme til at indgå som den fjerde whiskey i deres permanente produkt serie.

Four Roses produkt linje har i de forgange 12 år bestået af deres Yellow Label, Small Batch samt Single Barrel bourbons, men nu bliver der langt om længe tilføjet en ny og fjerde whiskey, nemlig Four Roses Small Batch Select Bourbon.

Den nye Small Batch Select vil angiveligt havde været lagret imellem 6 – 7 år, og vil blive lanceret som en ikke koldfiltreret whiskey, flasket ved 52 % ABV. Hvilken af Four Roses opskrifter der vil blive brugt til Select er endnu uvist, men vil blive afsløret på udgivelsesdagen.

Four Roses Small Batch Select vil være tilgængelig i Kentucky, Californien, Texas, New York og Georgia hen over sommeren, men mon ikke den før eller siden også finder vej til Danmark, for Kirin er kendt for at holde fast i sit gode forhold til det europæiske marked.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *