Nyheder

Straightwhiskey.dk fylder 3 år

Vores retarderede kærlighedsbarn – Straightwhiskey.dk fylder i dag tre år og i den anledning vil vi gerne takke jer for året der gik.

Det er med beskeden stolthed, at vi kan kigge tilbage på et år, hvor vi havde intet mindre end 160.000 unikke besøg på bloggen – en stigning på næsten 70% i forhold til året før. Det er vi selvsagt rigtig glade for – endnu engang tak for jeres fantastiske support.

Det forgangne år, har for vores side ikke kastet de helt store nyheder af sig. Hvilket, når alt kommer til alt, skyldes at vi langt hen af vejen mener, at vi har ramt det format, der passes os bedst. Nemlig at skrive dybdegående Whiskey anmeldelser, samt lejlighedsvise Whiskey relaterede artikler.

Når det så er sagt, har vi dog introduceret et enkelt nyt koncept, som vi har valgt at kalde for bonus anmeldelser. Konceptet går i al enkelthed ud på – at vi fra tid til anden, vil udgive korte anmeldelser af nye eller ældre single barrel samt small batch – barrel proof aftapninger, som varierer fra den eller de udgaver, vi allerede har anmeldt her på siden, så de kommer til at fremstå som et supplement til tidligere dybdegående anmeldelser.

Yderlig mere er vi fra den 17 januar begyndt at tilføje en prisinformations liste til vores anmeldelser. Dette skete på foranledning af en af vores faste læsere, som skrev og forespurgte, om vi ikke som en ekstra service, kunne informere om, hvor man kan købe de whiskyer, som vi anmelder her på bloggen. Da vi, som de fleste ved, er 100% uafhængige, og dermed ikke bliver betalt for at reklamere for firmaer, eller producenter for den sags skyld, så vi ikke et problem i at efterleve efterspørgslen.

Endnu engang tak for året der gik.

Skål, Henrik Brandt & Hasse Berg

2 Comments

  • Hans

    Hej. Det svare til 438 besøg om dagen. Kan det virkelig passe? I følge morningscore lyder det slet ikke til det er tilfældet.
    Vh Hans

    • Henrik Brandt

      Hej Hans! Beklager det sene svar. Her er den officielle beskrivelse fra vores udbyder omkring den måde et besøg bliver beregnet på: “A visit is a continuous browsing event with no more than a 15 minute break between requests. The requests must come from the same browser and the same IP. So, as long as a visitor clicks somewhere on your site every 15 minutes, it is counted within the same visit. If the visitor doesn’t do anything for more than 15 minutes and then clicks again, this is counted as new visit.”

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *