Nyheder

Straight Whiskey.dk søger Whiskey anmeldere

Da vi her hos Straight Whiskey.dk går ind for mangfoldighed i vores anmeldelser, ønsker vi at udvide vores faste anmelder team. Vi er derfor på udkig efter passionerede Whiskey entusiaster med et indgående kendskab til Amerikansk Whiskey, som har evnerne til at skrive dybdegående Whiskey anmeldelser samt eventuelle Whiskey relaterede artikler.

Vi forventer at du:

  • Har et indgående kendskab til Amerikansk Whiskey
  • Har dine meningers mod
  • Er kildekritisk
  • Kan skrive grammatisk korrekt
  • Kan bidrage med anmeldelser eller artikler mindst 10 gange årligt
  • Er i stand til at skrive upartisk om Whiskey

Som du måske allerede ved, indleder vi vores anmeldelser med lidt baggrundsinformation om den pågældende flaske eller producent – og til tider information om et overordnet emne, der er relevant. Vi har valgt denne stil for at man, på denne måde både kan lære noget nyt om amerikansk whiskey – og selvfølgelig om den/de pågældende flaske-/flasker, vi anmelder.

Kunne ovenstående være noget for dig, så send os en Whiskey anmeldelse til kontakt@straightwhiskey.dk

Anmeldelsen skal senest være os i hænde lørdag d. 1. februar 2020.

Vi vil derefter tage kontakt til dig/jer som vi vægter matcher vores profil bedst, hvilket senest vil ske fjorten dage efter ansøgningsfristen.

Ønsker du at vide mere om Straight Whiskey.dk så klik her

Bemærk venligst: At Straightwhiskey.dk ikke bliver støttet finansielt og at vi derfor i sagens natur ikke aflønner vores anmeldere. Ingen af de indsendte anmeldelser vil blive udgivet på vores blog, uden forudgående aftale med afsender.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *