Nyheder

Covid-19 – Støt dit lokale Whiskydestilleri

At sige at Danmark står over for noget at en udfordring er mildest talt en underdrivelse. For Corona virussen påvirker os alle og rammer store såvel små virksomheder og den danske whiskyindustri er selvfølgelig ingen undtagelse.

Flere danske whiskyproducenter så sig nødsaget til at aflyse deres deltagelse i den årlige Whiskymesse, der løb af stablen den 6. marts, og imens regeringen holder vejret og forsøger på at ride stormen af sig, lukker producenterne, som en naturlig forlængelse heraf, dørene for destilleri rundvisningerne. For at gøre ondt værre er landets Whisky barrer også lukket, hvilket selvfølgelig påvirker salget af Whisky og andre spiritustyper, som i sidste ende også rammer de danske destillerier. Mange danske Whiskyproducenter producerer også ulagret spiritustyper, som snaps og gin, hvilket bidrager til at destillerierne kan holde “lyset tændt”, mens de venter på at deres Whisky er færdig lagret og klar til salg. Da de traditionsrige påskefrokoster i år ikke længere er en mulighed, vil destilleriernes årlige salg af snaps være så godt som ikke eksisterende.

Til trods for at Straightwhiskey.dk beskæftiger sig med amerikansk Whiskey, banker vores hjerter også for dansk produceret Whisky. Så der skal herfra lyde en stor opfordring til at støtte dit lokale destilleri, i disse svære tider, ved til stadighed at købe deres produkter. For i yderste konsekvens, kan mange af disse mindre virksomheder blive nødsaget til at dreje nøglen for altid, hvilket ville være et uerstatteligt tab for os alle.

Herunder finder du en række links til de danske Whiskyproducenter, hvorfra du kan købe deres produkter og få bragt dem lige til døren. Ingen nævnt, ingen glemt!

Pas godt på hinanden derude. Peace and love, Straight Whiskey.dk.

Som alle ved, er Straightwhiskey.dk ikke støttet finansielt og bliver drevet som en 100 procent uafhængig Whiskey blog, hvilket også i dette tilfælde betyder, at overståede links ikke er kommission betalte, og Straightwhiskey.dk redaktionen har ingen økonomisk interesse i ovenstående destillerier.

Har vi overset et dansk Whisky destilleri, som du mener, burde nævnes her, så send os en mail på kontakt@straightwhiskey.dk   

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *