Nyheder

StraightWhiskey.dk fylder et år

For et år siden i dag, sparkede Whiskey-kritikernes svar på Statler & Waldorf; Henrik Brandt og Hasse Berg dørene ind til Danmarks første blog, der udelukkende fokuserer på Amerikansk Whiskey.

I den anledning vil vi benytte lejligheden til at tage et tilbage kig på hvordan – og ikke mindst hvorfor vi valgte at pisse vores kostbare tid væk på at åbne en blog om amerikansk Whiskey.

Henrik og Hasse mødtes igennem deres fælles venner Linus Jonsson og Erik Hassëlgarde, som tilbage i december 2018 havde inviteret Henrik til at blive “medlem” af den lille lukkede kreds, som udgør The Nordic Mystery Whiskey Sample Society. Henrik var på daværende tidspunkt i gang med at skrive sin bog om amerikansk Whiskey, og Hasse gik og legede med tanken om at lukke sin engelsksprogede Whiskey blog ned, til fordel for en dansksproget blog om amerikansk Whiskey, hvilket mødet med Henrik blev den perfekte lejlighed til at realisere.

Fællesnævneren for os begge var, at vi følte, at amerikansk Whiskey var totalt overset og undervurderet i Danmark. Samtidig savnede vi en dansksproget blog, som seriøst dækkede amerikansk Whiskey. For at imødekomme dette, blev hovedformålet med vores blog at udbrede kendskabet til Amerikansk Whiskey til danskerne, og samtidig tilbyde vores læsere dybdegående, holdningsorienteret, uafhængig og transparent Whiskey kritik.

Det seneste år har vi anmeldt ikke mindre end 86 Whiskyer fordelt over 51 anmeldelser. Skrevet et par håndfulde artikler, en flok Bourbon cocktailopskrifter samt haft 70 tusinde besøgende på bloggen. Samtidig udgav Henrik den første bog om Amerikansk Whiskey på dansk.

Vi vil gerne takke jer for jeres store interesse, samt opbakning i det forgangne år og vi afholder derfor, i den forbindelse, en lille konkurrence om 2 x 2 – 3cl. Whiskey Samples fra vores personlige samling.

Konkurrencen kommer til at forløbe således:

2 heldige vindere får lejlighed til at smage 2 af de whiskyer, som henholdsvis Henrik og Hasse har tildelt den højeste score igennem det forgangen år.

Præmie #1:

Præmie #2:

Det eneste du skal gøre, er at sende os en mail med dit navn via kontakt@straightwhiskey.dk Alternativt kan du tilmelde dig konkurrencen via vores Instagram profil.

Konkurrencen løber indtil kl. 23:59 onsdag d. 11 marts 2020. Hvorefter vi trækker lod blandt de indsendte “svar”. De to vindere vil blive kontaktet personligt via mail.

Det med småt:

Det eneste det kræves for at tilmelde dig vores konkurrence er, at du er bosiddende i Danmark. Din e-mail adresse vil ikke blive brugt i markedsførings øjemed og vil derfor ej heller blive tilknyttet nogen mailingliste. Ved konkurrencens ophør vil samtlige modtagende mails blive slettet fra vores servere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *